Reklám

Alba-Point Tax Kft.
Könyvelés,könyvvizsgálat.
www.albapoint.hu

Rendszerünkben jelenleg 2857 db antik, régiség, műtárgy hirdetés található!

Antik „Hermle” zenélő kandallóóra

Eladó antik óra | # 11150 | 2018-01-15. 09:56

Hely: Magyarország, Budapest, Budapest, XIV. ker.

Ár: 24 500 Ft

Régiség leírása:


Antik „Hermle” zenélő kandallóóra
Esztétikailag és technikailag kiváló állapotú, a múlt század közepe táján gyártott, német készülék. Rézszerkezet, függesztett billegőkerekes időzítéssel. Az Art Deco stílusú, szélektől befelé világosodó színezésű, elöl magas-, felül selyemfényű fadoboz. rézcsíkkal díszített. A Westminster dallam negyedét, felét, háromnegyedét üti negyed-, fél-, ill. háromnegyedkor. Órakor a teljes dallam, majd a megfelelő számú háromhangú gongütés hangzik. A hangadás egy hátra kivezetett kis kar elfordításával szüneteltethető. Az előlap réz márkafelirata Hermle. Az óraszerkezet hátsó szerelőlapjába jobbra lenn a 68 szám alatt a Franz Hermle und Sohn óragyár stilizált órás FHS GERMANY emblémája, lejjebb a 340-020 típusszám van beütve (gravírozva). A ma is működő gyárat 1922-ben alapították Gosheimben. Az eredeti, háromnyelvű, kétoldalas használati utasítás másolata és a magyar fordítás is mellékelve. A hátsó ajtón a belülről felszerelt tartóban kapott helyet az eredeti felhúzókulcs. Egy felhúzással egy hetes működés. Befoglaló méretek: szélesség 50cm, magasság 19,5cm, mélység 14cm. Tömeg: 2,3kg. Kitisztítva, olajozva, beszabályozva.
Ez nem un. "lomis" áru, amit vásárlás után az óráshoz és asztaloshoz kell vinni javításra komoly pénzért. Mivel használt áru, ezért nem tudok garanciát vállalni, azonban egy ésszerű határon belüli esetleges óraszerkezeti meghibásodásokat megjavítom.
Az óra egy felszámolandó gyűjtemény óvott darabja, s már jellegénél fogva sem szívesen vállalok csomagolást és szállíttatást. Lehetőleg kézbe szeretném átadni! Az ár plusz 1500 Ft postaköltség előzetes átutalása esetén, gondosan csomagolva, értékbiztosítással, futárral tudom küldeni. Ekkor részletes, írott üzembe helyezési útmutatást adok.

Fotó 4 db. Nagyításhoz klikk a képre.


Hirdető elérhetőségei:


Név: Kajko1 [ magánszemély ]
Telefonszám: 0612521881

Kajko1 hirdető összes régiség hirdetése »

Eszközök:


Megjelenés: 11458 x

REKLÁM

EGYEDI BELSŐÉPÍTÉSZETI ÜVEGEK GYÁRTÁSA!
Zuhanykabinok, üvegkorlátok, üvegfalak, konyhai hátfalüvegek, üvegborítások radiátorra. Ingyenes szaktanácsadás és helyszíni felmérés. Hívjon: +36(30)9579-241
www.belledeko.hu


Szponzorált linkek - Miért jelentek meg ezek a reklámok?

Portál:

CÍMLAP

RÉGISÉG HIRDETÉSEK

REKLÁM LEHETŐSÉG

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Információk:

Felhasználási feltételek

Impresszum

Jogi nyilatkozat

Portál használata

Régiség hirdetések kiemelése

Reklám lehetőségek

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

© 2008-2018 AntikHirdeto.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Súgó