Reklám

Alba-Point Tax Kft.
Könyvelés,könyvvizsgálat.
www.albapoint.hu

Rendszerünkben jelenleg 3042 db antik, régiség, műtárgy hirdetés található!

Felhasználási feltételek

Tisztelt leendő Felhasználó!

 

Kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználási feltételeket, mielőtt regisztrál a portálon, illetve igénybe veszi a portálon található regisztrációhoz kötött szolgáltatásokat.

 

Az antikhirdeto.hu portálon regisztráló felhasználó tudomásul veszi és egyben elfogadja az alábbi feltételeket:

 

Apróhirdetés elhelyezése

 

 • Az antikhirdeto.hu oldalon elhelyezett hirdetések tartalmáért, helyességéért, kizárólag a hirdetés feladóját terheli a felelősség, így az  antikhirdeto.hu üzemeltetője és tulajdonosa semmi nemű felelősséget nem vállal és nem is vonható felelősségre.
 • Az antikhirdeto.hu oldalon regisztrált felhasználó elfogadja, hogy a regisztrációnál megadott e-mail címére küldött antikhirdeto.hu oldallal kapcsolatos hirleveleket fogadja, ezen hirlevelek küldése megszűnik az oldal üzemeltetője részéről, ha a felhasználó előzetesen kéri az oldal üzemeltetőjét a regisztrációja, és egyben a hirdetése törlését a rendszerből.
 • A regisztrált felhasználó tudomásul veszi és engedélyezi a felhasználói fiókjában megadott e-mail címre az antikhirdeto.hu portál rendszerüzeneteit, így például: lejáró hirdetésekre figyelmeztető üzenet, hirdetés adatlapjáró érkező érdeklődő üzenetek, portállal kapcsolatos hírek, fejlesztésekről szóló üzenetek.
 • Bármely más fél megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, valamint bárminemű jogsértésért, ide értve a szellemi tulajdonjogokat is az antikhirdeto.hu oldal üzemeltetője felelősséggel nem tartozik.
 • A jó ízlést sértő, trágár és az oldal tartalmának nem megfelelő hirdetések elhelyezése nem engedélyezett az oldalon, emellett a félrevezető, többszörösen feladott és megismételt, hirdetések sem megengedettek, így azokat az oldal üzemeltetője bármikor indokolás nélkül, törölheti, módosíthatja.
 • Az ingyenes apróhirdetési szolgáltatás használatával a hirdetés feladója által egy harmadik személynek okozott károkozás, illetve a feladott hirdetéssel összefüggően megvalósított bűncselekmény esetén az antikhirdeto.hu üzemeltetője minden tőle elvárható segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása és felelősségre vonása céljából.
 • A szolgáltatás esetleges megszűnése, időszakos kimaradása vagy a rendszer működésbeli problémái esetén az ingyenesen megjelentetett hirdetésekkel kapcsolatban  semminemű anyagi felelőséggel nem tartozik az AntikHirdeto.hu hirdetési portál üzemeltetője és tulajdonosa, ez alól kivételt képeznek a fizetős szolgáltatások, amelyeknél a Reklamáció a megrendelési feltételekben leírtak szerint történik!
 • A portálon eladó, keres, cserél kategóriákban elhelyezett hirdetés kizárólag régiség hirdetés lehet.

  A hirdetés feladásakor a "Leírás" mezőbe kizárólag a hirdetett régiségről szóló tájékoztató jellegű, részletes leírásnak van helye.

  Régiséghirdetésként feladott reklámok, például weboldalak, termékek, egyéb más szolgáltatások reklámozása NEM megengedettek, ezeket az hirdetési portál üzemeltetője bármikor indokolás nélkül, törölheti, módosíthatja!

 • A hirdetés feladásakor a "Weboldal cím" mezőbe kizárólag saját weboldal címet adjon meg, mivel más hírdető portáloknál fenntartott partneroldal linket nem áll módunkban megjelentetni! A hirdetésben megadott weboldal cím abban az esetben jelenik meg a hirdetésben, ha kiválasztja a "Linkpartner" igen-t. A hirdetésfeladást követően minél előbb helyezze el a belinkelt weboldal forráskódjába az Antikhirdeto.hu linket, mivel a viszontlink meglétét a rendszerünk leellenörzi.
 • A hírdetéshez feltöltött kép, kizárólag a hirdetett régiségről készült fotó lehet! A hirdetés tartalmától eltérő más témájú, vállalkozást, szolgáltatást, terméket, weboldalt reklámozó fotó a hírdetéssel együtt törlésre kerül, minden külön értesítés nélkül!

 

Felhasználói fiók törlése

 • Felhasználói fiók törlését külön kérésre végezzük el. Amennyiben Ön megszeretné szüntetni a felhasználói fiókját, úgy az "Ügyfélszolgálat" oldalról küldjön részünkre egy kérést a fiók megszűntetéséhez. Fiók megszüntetéséhéz a felhasználói név és a felhasználói fiókhoz tartozó e-mail cím megadása szükséges.

 

Üdvözlettel,

antikhirdeto.hu szerkesztőség

Portál:

CÍMLAP

RÉGISÉG HIRDETÉSEK

REKLÁM LEHETŐSÉG

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Információk:

Felhasználási feltételek

Impresszum

Jogi nyilatkozat

Portál használata

Régiség hirdetések kiemelése

Reklám lehetőségek

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

© 2008-2020 AntikHirdeto.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Súgó