Reklám

Alba-Point Tax Kft.
Könyvelés,könyvvizsgálat.
www.albapoint.hu

Rendszerünkben jelenleg 3042 db antik, régiség, műtárgy hirdetés található!

Súgó

I. Tippek hirdetőknek és keresőknek

II. Antikhirdeto.hu portál használatával kapcsolatos kérdések és válaszok.

 

I./1.Tippek hirdetőknek

Hirdetés feladásánál ügyeljen arra, hogy a hirdetett régiség jellemzőit minél részletesebben és pontosabban adja meg.

Töltsön fel fotót a hirdetéshez, mivel a fotós hirdetéseket, akár tízszer többen is megnézik. Nem kell utólagosan fizetni a képfeltöltésért, vagy a képes hirdetés aktiválásáért!

Lehetőség szerint töltse ki az régiség leírása mezőt is az adatlapon.

Amennyiben már a hirdetés megjelenésekor a maximális teljesítményt elvárja a hirdetésétől úgy ne bízza a hirdetése népszerűségét a véletlenre, helyette emelje ki hirdetését!

Hirdetéséhez kiemelkedően kedvező áron két különböző hirdetés kiemelési lehetőség közül választhat.

Pár naponta lépjen be a felhasználói fiókjába és nézze meg a hirdetése adatlapján, hogy hányan tekintették meg a hirdetést. Amennyiben a megtekintések száma magas, viszont a telefonon, vagy e-mailben érdeklődök száma alacsony úgy lehetséges, hogy érdemes változtatnia a hirdetése szövegén, vagy megvizsgálnia, hogy nem-e túlságosan magas áron hirdeti a régiséget a többi hasonló régiséghez képest.

Mielőtt idő előtt és túlságosan alulbecsülné hirdetése teljesítményét kérjük, vegye figyelembe a piaci viszonyokat, miszerint jelenleg hatalmas a kínálat és gyenge a kereslet.

Az antikhirdeto.hu portálnak nem célja, hogy ugyanaz a hirdetés tízszer, vagy akár több százszor is a rendszerbe legyen, kérjük Ön is ügyeljen arra, hogy erősítse hirdetésével a minőségi tartalomszolgáltatásra irányuló törekvéseinket úgy, hogy egy azon régiség hirdetését nem adja fel többsörösen.

Ha azt szeretné, hogy hirdetése mindig a friss hirdetések között szerepeljen, úgy válassza a hirdetés kiemelését a találati lista élére (vagy más egyéb figyelemfelkeltő kiemelést).

Gyakran járnak el úgy a hirdetők, hogy hirdetéseiket pár naponta törlik, majd újból feladják, ezt NEM javasoljuk senkinek, mivel ezzel a módszerrel a keresők tárolt változataiból érkező érdeklődők már nem fogják megtalálni az adott hirdetést az adott helyen.

Kérdéseivel, kéréseivel keresse az ügyfélszolgálatunkat!

Eredményes hirdetést kívánunk Önnek!

 

I./2. Tippek keresőknek

Az Antikhirdeto.hu portál egy felhasználóbarát portál.

Ön, mint kereső könnyen és egyszerűen keresgélhet a hirdetések között. A „régiség hirdetések" menüpontban listázhatja a legfrissebb hirdetéseket.

Részletes kereséshez, használja a „régiség kereső" funkciót. Kereséshez adjon meg minimum egy keresési feltételt. Minél több keresési feltételt ad meg, annál pontosabb keresési találatot kap, ezzel Ön könnyebben és időtakarékosabban böngészheti az Önt érdeklő régiség hirdetéseket.

Az Antikhirdeto.hu portálnak nem célja, hogy ugyanaz a hirdetés tízszer, vagy akár több százszor is a rendszerbe legyen, ezzel nehezítve a régiség keresők tevékenységét. A portál automatikusan is szűri a többszörösen feladott hirdetéseket, illetve adminisztrátorok is moderálják a tartalmat, ennek ellenére előfordulhat, hogy egy hirdetés többszörösen feladásra kerül. Ön, mint kereső segítheti munkánkat azzal, ha egy többszörösen feladott hirdetést talál jelenti nekünk.

Amennyiben a portál hirdetései között nem talált az Ön keresésének megfelelő régiséget, úgy adjon fel Ön egy „keres" típusú hirdetést az Ön által keresett régiség paramétereivel.

Hirdetés feladás INGYENES, egy felhasználói fiók létrehozását követően akár 1-2 perc alatt feladhatja hirdetését.

Kérdéseivel, kéréseivel keresse az ügyfélszolgálatunkat!

Eredményes böngészést és hirdetést kívánunk Önnek!

 

Gyakori kérdésekre itt kaphat választ

 

II. Antikhirdeto.hu portál használatával kapcsolatos kérdések és válaszok

 

II./1. Hogyan tudok felhasználói fiókot létrehozni?

Felhasználói fiók létrehozásához használja a "Regisztráció" menüpontot. Értelemszerűen töltse ki a regisztrációs adatlapot, majd a "Rendben" gomb lenyomása után elkészül a felhasználói fiókja. Sikeres regisztrációt követően azonnal bejelentkezhet a rendszerbe.

A sikeres regisztrációról értesítés fog kapni a felhasználói fiókjába megadott e-mail címre biztonsági okokból, ezzel a levéllel nincs semmi tennivalója.

Fontos! Valódi e-mail címet adjon meg, mivel a megadott e-mail címre fognak érkezni a hirdetés adatlapjáról az érdeklődő üzenetek, illetve szükség esetén a jelszó emlékeztetőnél is, erre a címre fog érkezni az új jelszava.

Pontosan adja meg telefonszámát, mivel a hirdetésben meg fog jelenni és amennyiben rossz, vagy hibás számot ad meg úgy az érdeklődők nem fogják tudni Önt felhívni.

Olvassa el a felhasználási feltételeket és annak elfogadása után fejezze be a regisztrációt.

A REGISZTRÁCIÓ INGYENES!

 

II./2. Hogyan tudok hirdetést feladni?

Hirdetésfeladáshoz először is be kell jelentkeznie a regisztrációnál megadott felhasználói név és jelszó párossal, majd ezt követően válasza a "Hírdetés feladás" menüpontot, vagy az "+ Új hirdetés feladása" menüpontot, majd a régiség felvétele űrlapot töltse ki értelemszerűen és a "Rendben" gomb lenyomásával nyugtázza azt.

 

II./3. Hogyan tudom a hirdetésemet módosítani?

Bejelentkezést követően a "Feladott hirdetéseim" linken keresztül tudja listázni a hirdetéseit és az "adatlap szerkesztése" funkción keresztül tudja módosítani azokat.

 

II./4. Hogyan tudom a hírdetésemet meghosszabbítani?

A hirdetés hosszabbításhoz szükséges linket a rendszer küldi Önnek a feladott hírdetés lejárta előtt 10 nappal a regisztrációnál megadott e-mail címére. Az üzenetben található "Hosszabbító" linkre klikkelve tudja a hírdetését meghosszabbítani 30 nappal.

 

II./5. Mennyibe kerül a hirdetés feladása?

A hirdetés feladása magánszemélyek, cégek, vállalkozások részére egyaránt INGYENES! Az Antikhirdeto.hu-n feladott ingyenes hirdetések, valóban ingyenesek, nincs átverés, nincs lehúzás, nem kell utólag fizetni a hirdetés aktiválásáért, kép feltöltésért.

 

II./6. Hogyan tudok részletesen keresni a hirdetések között?

Használja az "RÉGISÉG HIRDETÉSEK" menüpontot, majd a "Részletes keresés" funkciónál adjon meg minimum egy Keresési feltételt, majd klikkeljen a "Keresés" gombra.

Fontos! Minél több keresési feltételt ad meg, annál pontosabb lesz a keresési találat. Az oldalakat lapozva 10 db hírdetést tud oldalanként listázni időrendben.

 

II./7. Hogyan kérjek új jelszót, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Ha elfelejtette jelszavát akkor a "Belépés" oldalon klikkeljen az "Elfelejtette jelszavát?" linkre, itt adja meg a regisztrációnál megadott e-mail címét és az új jelszavát elküldjük Önnek a megadott e-mail címre!

Fontos! Biztonsági okokból jelszó és felhasználói név egyidejű pótlására nincs lehetőség, ezért amennyiben Ön a felhasználói nevét felejtette el, úgy keresse meg az "Ügyfélszolgálatunkat" küldje el a felhasználói fiókjához tartozó adatok közül legalább kettőt a fiók beazonosításához.

 

II./8. Hogyan tudom az adataimat módosítani?

Adatai módosításához bejelentkezést követően használja az "Adatmódosítás" menüpontot, itt módosíthatja e-mail címét, telefonszámát, nevét, jelszavát.

 

II./9. Hogyan tudom a hirdetésemet még hatékonyabbá tenni?

Válasszon a hirdetéséhez kiemelést!

 

Új hirdetés kiemelésének menete:

Az "Új hirdetés feladása" menüpontban az adatlapot kitöltve adja fel hirdetését. Sikeres hirdetésfeladás esetében a "Az adatok elmentése sikeres volt!" üzenetet küldi Önnek a rendszer. Ezt követően válasszon az Önnek leginkább megfelelő kiemelési lehetőségek közül, majd töltse ki az adatlapot értelemszerűen és küldje el részünkre. A hirdetések azonnal kiemelve jelennek meg miután sikeresen elküldte a megrendelőt.

 

A már korábban feladott hirdetés kiemelésének menete:

Bejelentkezést követően a felhasználói fiókjában "Feladott hirdetéseim" link alatt listázhatja a már feladott hirdetéseit. A feladott hirdetés adatlapján válasszon az Önnek leginkább megfelelő kiemelési lehetőségek közül, majd töltse ki az adatlapot értelemszerűen és küldje el részünkre.

A hirdetések azonnal kiemelve jelennek meg miután sikeresen elküldte a megrendelőt.

 

II./10. Hogyan lehet megjelenni az „Régiség felvásárlók" katalógusba?

Hozzon létre egy felhasználói fiókot, vagy ha már regisztrált, akkor lépjen be a felhasználói fiókjába, ezután lépjen be az „Régiség felvásárlók" oldalra és válassza az „Régiség felvásárlóknak REGISZTRÁCIÓ" lehetőséget. A megrendelő lapon keresztül tudja megrendelni a katalógusban való megjelenést. A megrendelő beérkezését követően a portál üzemeltetői jóváhagyják Önnek a megrendelést és engedélyezik a szolgáltatást.

Az aktiválást követően Ön a felhasználói fiókjában látja is az „+ Régiség felvásárlás adatlap felvétele" funkciót, amit használhat is, elhelyezheti az adatlapját a katalógusban.

A megrendelt megjelenés alapestben 1 évre szól, tehát az adatlapja egy évig látható lesz a katalógusban, viszont Ön az adatlap tartalmát bármikor tetszés szerint tudja módosítani a felhasználói fiókjából az „Régiség felvásárló adatlapom" funkción keresztül.

 

II./11. Hogyan lehet megjelenni az „Régiségkereskedő" katalógusba?

Hozzon létre egy felhasználói fiókot, vagy ha már regisztrált, akkor lépjen be a felhasználói fiókjába, ezután lépjen be az „Régiségkereskedők" oldalra és válassza az „Régiségkereskedőknek REGISZTRÁCIÓ" lehetőséget. A megrendelő lapon keresztül tudja megrendelni a katalógusban való megjelenést. A megrendelő beérkezését követően a portál üzemeltetői jóváhagyják Önnek a megrendelést és engedélyezik a szolgáltatást.

Az aktiválást követően Ön a felhasználói fiókjában látja is az „+ Régiségkereskedő adatlap felvétele" funkciót, amit használhat is, elhelyezheti az adatlapját a katalógusban. A megrendelt megjelenés alapestben 1 évre szól, tehát az adatlapja egy évig látható lesz a katalógusban, viszont Ön az adatlap tartalmát bármikor tetszés szerint tudja módosítani a felhasználói fiókjából az „Régiségkereskedő adatlapom" funkción keresztül.

 

II./12. Hogyan lehet megjelenni az „Restaurátorok" katalógusba?

Hozzon létre egy felhasználói fiókot, vagy ha már regisztrált, akkor lépjen be a felhasználói fiókjába, ezután lépjen be az „Restaurátorok" oldalra és válassza az „Restaurátoroknak REGISZTRÁCIÓ" lehetőséget. A megrendelő lapon keresztül tudja megrendelni a katalógusban való megjelenést. A megrendelő beérkezését követően a portál üzemeltetői jóváhagyják Önnek a megrendelést és engedélyezik a szolgáltatást.

Az aktiválást követően Ön a felhasználói fiókjában látja is az „+ Restaurátor adatlap felvétele" funkciót, amit használhat is, elhelyezheti az adatlapját a katalógusban. A megrendelt megjelenés alapestben 1 évre szól, tehát az adatlapja egy évig látható lesz a katalógusban, viszont Ön az adatlap tartalmát bármikor tetszés szerint tudja módosítani a felhasználói fiókjából az „Restaurátor adatlapom" funkción keresztül.

 

II./13. Hogyan tudom a fizetős szolgáltatások ellenértékét kiegyenlíteni?

A fizető szolgáltatás megrendeléséről minden esetben egy megrendelés másolatot kap, illetve a megrendelt szolgáltatás ellenértékéről minden esetben számlát kap. A megrendelésnél Ön kétféle fizetési mód közül választhat az egyik a banki átutalás a másik a postautalványon befizetés. A kiállított számla ellenértékét a megrendelőben kiválasztott módon tudja kifizetni.

 

Banki átutalásnál a számlán feltüntetett bankszámlaszámunkra kérjük átutalni az összeget. A számla sorszámát kérjük megadni a közlemény rovatban.

 

Postautalványon befizetésnél a postahivatalokban megtalálható „rózsaszín" utalványon fizesse be a számla összegét a számlán feltüntetett címünkre. A számla sorszámát kérjük megadni a közlemény rovatban.

 

Kérjük, ügyeljen a számlán szereplő fizetési határidő betartására.

 

További kérdésekre választ az "Ügyfélszolgálat" menüpontban található elérhetőségek valamelyikén kaphat!

Portál:

CÍMLAP

RÉGISÉG HIRDETÉSEK

REKLÁM LEHETŐSÉG

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Információk:

Felhasználási feltételek

Impresszum

Jogi nyilatkozat

Portál használata

Régiség hirdetések kiemelése

Reklám lehetőségek

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

© 2008-2020 AntikHirdeto.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Súgó